Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Cat poti creste in inaltime si solutii pentru crestere

Medicina evolueaza cu fiecare an, iar metodele de cercetare odata cu ea. Desi inaltimea prea mica a copilului pune probleme de cele mai multe ori, oamenii de stiinta se straduiesc sa dea de cap acestei probleme investigand cauzele pentru care un copil nu mai creste si incercand sa descopere felul in care poate fi stimulata cresterea in inaltime.

Citeste despre cauzele care determina o creste slaba in inaltime a copiilor.

Ritmul de crestere in inaltime

Copiii se inalta, cam cu 5-6 cm in fiecare anm, in medie. La inceputul pubertatii, ritmul de crestere in inaltime scade la 2,5-3 cm anual. Apoi intervine o accelerare a vitezei la jumatatea perioadei de pubertate, cand fetele se inalta cu aproximativ 7,5 cm pe an si baietii cu 10,2 cm anual. Cresterea in inaltime incetineste in cazul fetelor pana la 6 cm pe an odata cu prima menstruatie, pana cand ating statura adulta.

Ambele sexe vor continua sa creasca pana la 14-16 ani, insa stagnarea depinde in mare masura de varsta instalarii pubertatii. In adolescenta, multe fetite sunt mai inalte decat baietii, deoarece ajung la pubertate cu doi ani mai repede.

Solutiile cresterii lente in inaltime

Cea mai frecventa cauza a cresterii lente in inaltime a copilului este deficienta in producerea hormonilor de crestere (HGH). Copiii cu aceasta problema par mai tineri decat varsta reala, sunt scunzi si dolofani.

Dupa testele realizate de mai multi medici endocrinologi, tratamentul in acest caz presupune inlocuirea hormonilor deficitari, pentru reluarea functiei de crestere a organismului.

Aceasta terapie are efecte benefice si in cazul sindromului Turner, insuficienta renala sau sindromul Prader-Willi. Tulburarile hormonilor de crestere pot fi congenitale sau capatate in urma unor traumatisme craniene, respectiv tumori cerebrale.

Restul cauzelor medicale sunt tratate intr-un mod destul de previzibil, actionandu-se exact asupra problemei: o alimentatie echilibrata, aportul bogat de calciu si sportul (baschetul, voleiul, inotul) sunt 3 cai sanatoase de a accelera cresterea in inaltime a copilului.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Factori esentiali care influenteaza cresterea in ...

Cresterea in inaltime pe cai naturale reprezinta preocuparea multor persoane care nu se considera suficient de inalte. Acest lucru este absolut natural avand in vedere ca poate fi o sursa de complexe si suparari de care nimeni nu are nevoie. Ce determina cresterea in inaltime naturala? Dupa cum ...

 
Cauze si solutii pentru un copil de inaltime mica

Nu de putine ori, inaltimea copilului devine o reala problema pentru parintii acestuia.Desi exista o multime de afectiuni medicale care au impact asupra cresterii copiilor, de cele mai multe ori statura scunda este pur si simplu genetica. Iata cateva cauze si solutii ale cresterii insuficiente in ...

 
Cum sa stii ce inaltime va avea copilul tau?

Desi nu aveti cum sa determinati exact ce inaltime va avea copilul dvs. conform anumitor teorii stiintifice, exista cateva formule de calcul in baza unor indicii care te ajuta sa afli cu aproximatie cam pe unde se va situa cu inaltimea. Formula clasica de calcul a inaltimii copilului: se aduna ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!