Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Cum determini inaltimea copilului?

Desi inaltimea nu ar trebui sa fie o problema cu care sa ne confruntam de-a lungul vietii, observ din ce in ce mai multe persoane interesate de acest aspect. In special barbatii pot dezvolta un anumit complex al inaltimii prea scazute. Din acest motiv, multi parinti cauta tot felul de formule pentru determinarea inaltimii copilului pentru a lua eventual masuri din timp, daca este cazul.

Dupa varsta de sapte ani si pana la ajungerea la varsta pubertatii, copiii cresc in medie cinci pana la sase centimetri anual, iar de la varsta pubertatii pana la atingerea varstei adulte vor mai creste inca noua centimetri.

Cum determini inaltimea copilului?

In cazul constatarii de anomalii ale ritmului de crestere sau in cazul imposibilitatii de recuperare a intarzierilor in cresterea intrauterina pana la finalizarea celui de-al doilea an din viata, este necesara consultarea unui medic specialist.

Este important sa se descopere din timp orice factor poate constitui un impediment in cresterea copilului precum bolile cronice, disfunctiile metablice sau intoleranta la gluten.

Trebuie subliniat faptul ca nu toate tipurile de deficiente de crestere se pot trata si ca cu cat se depisteaza mai rapid problema existenta, cu atat mai mari sunt sansele de corectare a acesteia. Examenul radiografic al mainii stangi se realizeaza cu scopul eterminarii varstei osoase. Atunci cand cartilajele de crestere nu s-au sudat inca, este un semn ca exista " rezerve de crestere ".

Cresterea cartilajelor si inaltimea

In functie de stadiul de calcifiere a cartilajelor, se poate stabili inaltimea viitoare a copilului. La momentul actual sunt disponibile tratamente pentru intarzierea pubertatii si sudura cartilajelor, care pot sa prelungeasca perioada de crestere.

In cazul in care varsta osoasa este prea avansata, mai inaintata de 15 ani in cazul baietilor si de 13 ani in cazul fetelor, tratamentele cu hormoni de crestere devin inutile si ineficiente. Cu toate acestea, bilantul secretiei hormonale beneficiaza verificarea deficitelor de secretie a hormonului de crestere.

Este posibila efectuarea mai multor teste de stimulare, in general utilizandu-se doua teste distincte pentru confirmarea rezultatelor. Unii medici sunt de parere ca in perioada pubertatii, inaltimea copilului va atinge parametrii normali.

In cazul prescrierii hormonului de crestere, tratamentul este cu atat mai eficient, cu cat este initiat mai devreme. Tratamentul consta intr-o administrare injectabila zilnica, timp de cativa ani. In urma acestui tratament, copiii pot sa creasca intre cinci si zece centimetri.

In unele cazuri, necesarul terapeutic consta in interventia chirurgicala care poate fi dificila si dureroasa, constand in alungirea oaselor. Tehnica chirurgicala permite cresterea in inaltime cu 14 pana la 15 centimetri anual.

Cum determini inaltimea copilului?

Pentru preconizarea inaltimii viitoare a copilului se poate utiliza urmatoarele formule de calcul:

In cazul baietilor, inaltimea se poate calcula cu urmatoarea formula:

  • Inaltimea mamei + Inaltimea tatalui + 13 cm :  2

Spre exemplu: Mama ( 160 cm ) + Tata ( 180 cm ) + 13 cm : 2 = 176, 5 cm

In cazul fetelor, inaltimea se poate calcula in urmatorul fel:

  • Inaltimea mamei + Inaltimea tatalui - 13 cm : 2


Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Cum sa stii ce inaltime va avea copilul tau?

Desi nu aveti cum sa determinati exact ce inaltime va avea copilul dvs. conform anumitor teorii stiintifice, exista cateva formule de calcul in baza unor indicii care te ajuta sa afli cu aproximatie cam pe unde se va situa cu inaltimea. Formula clasica de calcul a inaltimii copilului: se aduna ...

 
Factori esentiali care influenteaza cresterea in ...

Cresterea in inaltime pe cai naturale reprezinta preocuparea multor persoane care nu se considera suficient de inalte. Acest lucru este absolut natural avand in vedere ca poate fi o sursa de complexe si suparari de care nimeni nu are nevoie. Ce determina cresterea in inaltime naturala? Dupa cum ...

 
Factori care determina cresterea in inaltime

Geneticul influenteaza in cea mai mare parte inaltimea unui copil. Sa vedem care sunt celelalte cauze ale cresterii in inaltime. Factori care determina cresterea in inaltime Daca esti preocupat de inaltimea copilului tau, probabil ca te intereseaza si care ar fi cauzele pentru care acesta poate ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!