Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Dormitul corect contribuie la cresterea in inaltime

Cu totii am experimentat momente mai neplacute din cauza lipsei somnului sau a numarului insuficient de ore pe care il petrecem dormind. Fie ca ne simteam molesiti, mai sensibili sau pur si simplu nu ne puteam concentra, absenta somnului era resimtita imediat. Imagineaza-ti, deci, ce efecte poate produce dormitul insuficient pentru o perioada lunga, daca lipsa somnului pune stapanire pe starea noastra chiar si pe termen scurt.

De ce trebuie sa dormim?

Somnul este esential in buna functionare a organismului intrucat el asigura refacerea mintii si a organelor. Trebuie sa ne imaginam somnul ca un refresh pe care il dam trupului nostru astfel incat el sa poata functiona la cotele maxime ziua urmatoare.

Cat sa dormim?

In aceasta privinta parerile sunt impartite. Unii afirma ca barbatii ar trebui sa doarma 6 ore pe noapte, in timp ce femeile 7 ore iar copii si 9-10 ore. Napoleon Bonaparte sustinea ca omul nu trebuie sa doarma mai mult de 4 ore pe zi deoarece risca sa devina letargic. Intr-adevar, cei care dorm prea mult chiar sunt predispusi lipsei de viata, insa numarul de 4 ore este mult prea putin pentru odihna.

Oamenii de stiinta care au studiat acest subiect au ajuns la concluzia ca nu exista o cifra general valabila pentru toate persoanele. Fiecare organism are nevoie de propriul numar de ore de odihna si regenerare. Acesta trebuie determinat de fiecare in parte in functie de starea pe care o au la anumite intervale de timp dormite.

Somn sanatos pentru a creste frumos!

Numarul de ore dormite nu este singurul factor care contribuie la cresterea in inaltime. Daca dormi mult dar pe toata aceasta perioada nu te ohidnesti cum trebuie, degeaba! Nu vei creste in inaltime. Somul trebuie sa fie lipsit de pasaje constiente, de framanatari, de dureri si tresariri. Cum scapi de ele? Simplu!

  1. Evita certurile dinaintea culcarii pentru a nu-i oferi creierului prilejul sa se concentreze la ceva anume.
  2. Nu privi filme de groaza, drame si nu citi carti din aceeasi categorie intrucat nervii iti vor fi excitati.
  3. Incearca sa te distantezi treptat de toti oamenii din jurul tau cu ceva timp ianinte de culcare si sa iti lasi cateva minute de discutii cu tine insuti/insati. Aceasta reflexivitate te va linisti pentru ca te vei concentra mai mult asupra spiritului decat trupului.
  4. Nu te gandi prea mult la ora la care te vei trezi, la faptul ca e posibil sa nu auzi alarma si nu calcula timpul care ti-a mai ramas de dormit. Asta iti va crea incordare si te vei autoforta sa adormi mai repete, anuland de fapt tot procesul.

Somnul este o prezenta care nu poate fi nicicum contestata. Chiar daca uneori ni se pare ca pierdem prea mult timp dormind trebuie sa intelegem faptul ca, nerespectand acest program, nu ne vom putea bucura nici de cealalta parte activa a vietii noastre.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Mai multe ore de somn sustin cresterea naturala in ...

Studiile cele mai recente au ajuns la concluzia ca un copil care doarme mai mult are sanse sa creasca mai mult. Se pare ca somnul joaca un rol esential in dezvoltarea lor si ca odihna este un factor care conteaza foarte mult atunci cand vorbim despre cresterea in inaltime pe cai naturale. Studiul ...

 
Cum mai poate creste copilul in inaltime?

Ne dam seama cat de frustrant poate fi uneori sa nu te incadrezi in normele perfectiunii fizice pe care ni le impune societatea, iar inatimea barbatilor in special este cea care dicteaza foarte multe comportamente. Este adevarat ca geneticul dicteaza o mare parte a felului in care corpul nostru ...

 
Metode de crestere in inaltime si dupa adolescenta

Stiinta ne indica faptul ca femeile cresc in inaltime pana la varsta de 18 ani, pe cand barbatii pana la 24. chiar si asa, nu trebuie sa pierzi speranta daca nu esti satisfacut de inaltimea ta sau de perspective (pentru ca da, inaltimea se si mosteneste). Sa vedem metode de crestere in inaltime ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!