Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Hormonul de crestere - principalul factor in cresterea in inaltime

Hormonul de crestere este elementul principal la care trebuie sa ne raportam atunci cand dorim sa crestem in inaltime. Acest hormon este eliberat in corp in cantitati diferite in functie de niste factori pe care noi putem sa ii modificam.

 

Despre hormonul de crestere

Este esential in procesul de crestere, avand, pentru adulti, un rol important in activitatile metabolice. Hormonul de crestere este produsul glandei pituitare ce se afla in cutia craniana. Gigantismul, reprezentat de o inaltime a individului peste medie, este o afectiune a acestei glande. Hormonul cresterii absoarbe aminoacizii din intestinul subtire, ii trece prin sange si apoi pana la muschi, unde determina cresterea si dezvoltarea acestora. Activitatea hormonului de crestere si degajarea lui poate fi influentata in timpul exercitiilor. Exista, insa, mai multi factori de care trebuie sa se tina seama. Printre acestia se numara sexul, intensitatea antrenamentului, dar si perioada de odihna dintre seturile de efort.

Somnul si hormonul de crestere

Hormonul de crestere este in mod natural, firesc produs in timpul somnului. Totusi, se poate sprijini indirect producerea de hormon de crestere prin ingerarea unor aminoacizi. Pentru evitarea unor eforturi financiare si nu numai, este recomandat un somn linistit. Eliberarea cantitatii celei mai mari de hormon de crestere se face in prima faza a somnului, mai precis in prima jumatate de ora de somn. Este foarte important ca atunci cand adormim sa nu mai fim deranjati deoarece acest proces va fi intrerupt, deci si cresterea in inaltime va avea de suferit. O cana cu lapte cald inaintea somnului ajuta la crearea unei stari de bine, relaxante, menite sa te transpuna in atmosfera perfecta degajarii hormonului de crestere in inaltime.

Rolul hormonului de crestere

Pe langa rolul mentionat anterior, cel de intarire a musculaturii, hormonul de crestere se ocupa de multe alte aspecte interesante de la nivelul organismului. Noile cercetari au decoperit faptul de hormonul de crestere se ocupa cu metabolismul grasimilor din organism, transformandu-le in sursa de energie, testele fiind efectuate pe subiecti obezi. Un alt rol al hormonului de crestere este imbunatatirea somnului, lipsindu-l de treziri bruste si alte neplaceri similare. Si viata sexuala are de castigat de pe urma producerii de hormoni de crestere deoarece sunt o sursa de energie. Oasele sunt mai puternice; la fel si inima si rinichii. Asadar, putem spune ca beneficiile producerii de hormoni de crestere nu sunt putine si de ignorat.

Un studiu din anul 1981 a demonstrat faptul ca cei mai buni stimulatori ai hormonului de crestere dintre aminoacizi sunt arginina si oritina, care este sintetizata in organism din arginina. Un studiu italian a dovedit faptul ca 1200 miligrame de aginina si lizina au dus la o mai mare eliberare de hormon de crestere in organism. Studiul a fost realizat pe barbati tineri.

Proteinele pot avea si ele un rol hotarator in eliberarea hormonului de crestere. Cei mai multi dintre culturisti au o dieta bogata in proteine, iar nivelul de hormon de crestere ce se afla in organismul acestora este crescut peste valoarea de baza.

Cantitatea de hormon de crestere poate fi marita prin patu posibilitati:

  1. antrenament - prin supunerea organismului la stres, la exercitii intense, obositoare care sa iti consume energia. Importanta a intensitatea cu care efectuezi exercitiile si nu durata. Nu este recomandat un antrenament mai lung de 45 de minute deoarece nivelul de hormon de crestere nu se va mai modifica dupa acest interval.
  2. odihna - 75 % din totalul hormonului de crestere este produs in timpul somnului. Pentru asta ai nevoie de un somn linistitor, fara atipiri la inceput.
  3. nutritie - prin consumul aminoacizilor (arginina, ornitrina, glutamina, OKG, BCAA, GABA si lizina), a vitaminei C, vitaminei B3 si a anti-oxidantilor.  `
  4. suplimentare - este incurajata pana la o limita. Dincolo de aceasta, suplimentarea poate deveni daunatoare. Odata cu marirea muschilor, se maresc si ale zone ale corpului: oase, fata, intestine. Mai mult, dimensiunea muschilor nu este direct proportionala cu puterea. Fara antrenamentul necesar, muschii nu au taria unor muschi dezoltati pe cale naturalam, prin munca fizica.


Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Apa - vitala pentru cresterea in inaltime

Apa este factorul principal in procesele vitale.. Toate organismele vii contin apa si au nevoie de ea pentru a supravietui, a se reface si a se rezolta armonios. Organismul uman este reprezentat intr-un proces de 70% de apa. Astfel un om care cantareste 60 de kilograme, are 41 de kilograme de apa ...

 
Yoga si rasul favorizeaza cresterea in inaltime

Yoga este considerata de unii o arta, de altii o disciplina conform careia trebuie sa ne traim viata. Oricum am vedea-o, yoga este o practica ce duce la imbunatatirea flexibilitatii organismului, cu un rol bine evidentiat in reducerea stresului si ameliorarea starii de sanatate.   Yoga vs ...

 
Cum sa stii ce inaltime va avea copilul tau?

Desi nu aveti cum sa determinati exact ce inaltime va avea copilul dvs. conform anumitor teorii stiintifice, exista cateva formule de calcul in baza unor indicii care te ajuta sa afli cu aproximatie cam pe unde se va situa cu inaltimea. Formula clasica de calcul a inaltimii copilului: se aduna ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!