Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Respiratia corecta contribuie la cresterea in inaltime

Respiratia este un element atat de prezent in viata noastra incat rareori ii acordam atentie. Totusi, rolul el este cel mai important pentru mentinerea sanatatii organismului nostru.

 

Respiratia combate stresul

Stresul este unul din elementele tot mai prezente in viata noastra de zi cu zi. Ceea ce multi nu stiu este ca stresul este un impediment in calea cresterii in inaltime. Stresul pune stapanire atat pe corpul tau, facandu-l crispat, mereu incordat, dar si pe psihicul tau, inlaturandu-ti gandurile pozitive, optimiste.

Respiratia duce la diminuarea stresului, la calmare, relaxare, lasand organismul sa se dezvolte armonios , ajungand la cotele maxime si in ceea ce priveste cresterea in inaltime.

Exercitiu de respiratie

Primul pas este sa iti golesti mintea de toate probleme si gandurile adunate peste zi.

Apoi trebuie sa te focusezi constient asupra procesului de respiratie. Fii atent la respiratia ta! Cat de mult iti ia sa inspiri si sa expiri? Unde se opreste expiratia? Cand incepe? Concenteaza-te asupra schimbarilor pe care le simti in urma respiratiei constiente.

Ultimul pas este sa prelungesti expiratia. Atunci cand expiram, noi tindem sa mai pastram in piept o parte din aer. Incearca acum sa il eliberezi pe tot.

Respirati albinei

Este un tip de exercitiu de respiratie care combate emotiile negative, fricile, fobiile, gandurile negre si regleaza tensiunea arteriala. Pentru realizarea acestui tip de exercitiu trebuie sa iti tii picioarele incrucisate si sa iti astupi urechile cu mainile. Apoi este necesar sa inspiri lent, profund. Tine gura intredeschisa si expira, dar in acelasi timp, incearca sa scoti un sunet asemeni bazaitului unei albine. Ai grija ca expiratia sa fie prelungita, adica sa expiri tot aerul din plamani. Repeta acest tip de exercitiu de 5 ori pe zi.

Program de respiratie

Salveaza-ti 10 sau 15 minute din fiecare zi pentru a efectua aceste exercitii de respiratie. Daca ai o viata foarte plina, te poti ocupa de acest exercitiu noaptea, in timp ce stai intins in pat inainte sa adormi. Cu siguranta vor fi cateva minute bine cheltuite – pentru psihicul si sanatatea ta!Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Respiratia corecta duce la cresterea in inaltime

Respiratia pare a fi un lucru atat de natural, de firesc incat nici macar nu ii mai este acordata atentie. Pare un proces de la sine, care nu necesita modificari si a carui manipulare este aproape imposibila. Ei bine, nu este asa! Respiratie corecta - de la constientizare la ...

 
Lungirea picioarelor prin exercitii

Picioarele lungi sunt pentru femei un element de frumusete iar pentru barbati o parte dintr-un intreg ce trebuie sa exprime siguranta, autoritate si incredere. Deci, in ambele cazuri, picioarele cat mai lungi reprezinta un avantaj ce nu poate fi contestat. Lungirea picioarelor implica si o crestere ...

 
Yoga si rasul favorizeaza cresterea in inaltime

Yoga este considerata de unii o arta, de altii o disciplina conform careia trebuie sa ne traim viata. Oricum am vedea-o, yoga este o practica ce duce la imbunatatirea flexibilitatii organismului, cu un rol bine evidentiat in reducerea stresului si ameliorarea starii de sanatate.   Yoga vs ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!