Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Alimente care te ajuta sa cresti in inaltime

Noile cercetari au demonstrat ca procesul cresterii in inaltime poate fi modificat si de mana omului. Cresterea in inaltime poate fi influentata printre altele ( somn, exercitii fizice si mentale) si de o alimentatie corecta, cu produse atent selectionate.

 

Pentru a sti ce alimente sunt necesare cresterii in inaltime trebuie, intai de toate, sa afli ce elemente sunt necesare fiecarei parti a corpului. Spre exemplu, oasele au nevoie pentru a creste, a se lungi si a se repara de fosfor, calciu si mazgneziu. Muschii au nevoie de apa si proteine pentru a creste. In procesul cresterii tale in inaltime ai nevoie sa hranesti corect atat oasele cat si muschii.

Nu trebuie ignorate calitatea si cantitatea alimentelor. In functie de tipul de alimente pe care le consumam inaltimea noastra va ramane la fel sau va creste. Trebuie sa consumi alimente bogate in proteine, dar mai putin bogate in carbohidrati si grasimi.

Ce rol au proteinele in crestere si nu numai?

Proteinele au mai multe roluri printre care:

  • Cel structural, prin care proteinele asigura construirea si refacerea tesuturilor.
  • Cel functional, prin care proteienele iau parte la procele metabolice, fiind componente ale unor enzime si ale unor hormoni.
  • Cel fizico-chimic, prin care proteinele participa la reglarea unor procese si a echilibrului acido-bazic.
  • Cel energetic, prin care proteinele devin surse de energie atunci cand glucidele si lipidele s-au epuizat.

Laptele – plin de proteine pentru cresterea in inaltime

Laptele este, de departe, cel mai important aliment legat de cresterea in inaltime. El contine o mare cantitate de calciu, dar si de proteine ce asigura refacerea corpului. Fiind usor digerabil, asimilarea se producere la fel de repede. Doza zilnica recomandata este de 2-3 pahare.

Ouale – da si nu in ceea ce priveste cresterea in inaltime

Ouale sunt o sursa naturala perfecta pentru aportul de proteine, implicit si pentru cresterea in inaltime. Partea dificila a consumului de oua este faptul ca albusul poate fi cosumat in abundenta, avand 100% proteine, insa galbenusul trebuie evitat datorita continutului mare de grasimi. Pentru a creste in inaltime consuma cat mai multe oua, chiar si 2 pe zi.

Carnea de pui – un mare plus pentru cresterea in inaltime

Carnea de pui este unul din alimentele care contin o mare cantitate de proteine. Asadar, ea are o mare influenta asupra construirii tesuturilor si a muschilor. Doza minima recomandata de carne de pui pe zi este de 100 grame. Carnea de pui contine si o canatitate considerabila de zinc, mineral care ajuta la producerea hormonului cresterii in cantitati mai mari.

Alte alimente cu bogate in proteine

  • carnea de vaca
  • boabele de soia (plantele cele mai bogate in proteine)
  • calciul coral – favorizeaza cresterea oaselor, dar si a parului si unghiilor
  • ovazul – da senzatie de satietate si previne obezitatea


Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Alimente ce dauneaza cresterii in inaltime

Cresterea in inaltime este variabila in functie de mai multi factori. Pe langa somn, exercitii fizice, psihice, alimentatia are si ea rolul ei in cresterea in inaltime.   Exista o serie de alimente care contribuie la dezvoltarea armonioasa a organismului nostru. De regula, acestea sunt bogate ...

 
Cum sa arate cina ta pentru a creste in inaltime

Cand cresterea in inaltime este un lucru care te marcheaza, oriunde te duci vezi oameni mari, orice ai face ar fi trebuit sa fii mai inalt ca sa ai succes iar toate femeile par a se uita numai la barbati inalti. Este timpul sa faci ceva pentru a alunga aceste ganduri obsedate despre cresterea in ...

 
Metode naturale de crestere in inaltime

Inaltimea unui copil este in mare masura predeterminata de genele pe care copiii le mostenesc de la parintii lor. Totusi, exista anumite modalitati care pot contribui la cresterea in inaltime dincolo de potentialul maxim. Oasele lungi (femurul, tibia, peroneul, humerus, radius si cubitus) au la ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!