Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Coloana vertebrala si picioare influenteaza cresterea in inaltime

Cresterea in inaltime este privita ca un proces natural, care vine de la sine si care nu poate fi modificata decat la varste fragede, cand corpul pare a fi usor modelabil.

 

Totusi, cresterea in inaltime nu este un proces ce tine doar de varsta copilariei si a pubertatii. Chiar si dupa varsta de 20 ani oamenii pot sa mai creasca cativa centimetri daca stiu asupra caror parti din organism sa actioneze si ce tip de viata este potrivita atunci cand doresc un lucru precum cresterea in inaltime.

Factori de crestere in inaltime

Iti doresti sa cresti in inaltime dar visele ti-au fost naruite din cauza geneticii care a fost nu prea darnica in ceea ce te priveste? Acest lucru nu este un motiv de disperare. Cresterea in inaltime chiar poate avea loc! Genetica reprezinta, ce-i drept, un procentaj mare in cresterea in inaltime, dar nu este singurul factor care o determina. Trebuie luate in consideratie si alimentatia, unele exercitii, sportul, somnul, masajul etc.

Cu o atentie sporita asupra propriului corp, cu gandurile pozitive pe plus poti ajunge sa cresti cativa centimetri, lasandu-ti prietenii cu gura cascata atunci cand vor vedea rezultatele.

Ce trebuie sa stii despre crestere in inaltime?

In ceea ce priveste exercitiile exista doua zone ale corpului prin care se poate realiza cresterea in inaltime. Acestea sunt coloana vertebrala si picioarele. Pentru fiecare din aceste parti ale corpului exista exercitii speciale care le determina sa se alungeasca. Pentru realizarea acestui lui ai nevoie de rabdare, perseverenta si ganduri bune.

Coloana vertebrala si cresterea in inaltime

Coloana vertebrala este structura ce ne sustine corpul si este formata din vertebre. Aceste vertebre difera ca forma, marime si numar si alcatuiesc fiecare anumite regiuni: cervicala, toracica, lombara, sacrala, coccigiana. Intre fiecare doua vertrebre se afla un disc ce contine un cartilagiu fibros si un nucleu central. Ea are o serie intreaga de functii: ajuta la mentinerea echilibrului, la mobilitate, sustinerea capului, ne mentine drepti, in picioare.

Lungimea coloanei vertebrale poate fi modificata prin actiunea asupra discurilor intervertebrale care devin mai mari sau mai mici, lungind astfel si coloana. Odata cu imbatranirea, coloana vertebrala isi miscoreaza dimensiunea, de aceea ar fi bine sa stim acest lucru si sa o mentinem sanatoasa si in forma prin exercitii fizice.

Picioarele si cresterea in inaltime

Picioarele au drept scop sustinerea corpului si realizarea deplasarii. Piciorul este format din oase tarsiene, metatarsiene si falangele. Modificarea lungimii picioarelor se poate realiza prin alungirea oaselor. Acest lucru se poate realiza fie printr-o operatie destul de dureroasa si costisitoare, fie prin exercitiu intens.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Lungirea picioarelor prin exercitii

Picioarele lungi sunt pentru femei un element de frumusete iar pentru barbati o parte dintr-un intreg ce trebuie sa exprime siguranta, autoritate si incredere. Deci, in ambele cazuri, picioarele cat mai lungi reprezinta un avantaj ce nu poate fi contestat. Lungirea picioarelor implica si o crestere ...

 
Stretchingul poate determina cresterea in inaltime

Stretchingul este un exercitiu de intindere a muschilor. Noile cercetari au catalogat acest tip de exercitiul ca unul util in ceea ce priveste cresterea in inaltime.   Rolul stretchingului Chiar daca intinderile de muschi nu au nicio influenta asupra oaselor sau articulatiilor, este ...

 
Stretchingul duce la cresterea in inaltime

Cresterea in inaltime nu are limite exacte de varsta. Ea poate varia de la persoana la persoana in fucntie de cat de sudate ii sunt oasele la o anumita varsta. Cresterea in inaltime poate fi determinata si mai tarziu printr-o serie de actiuni in favoarea ei. Printre acestea se numara alimentatia ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!