Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Stretchingul poate determina cresterea in inaltime

Stretchingul este un exercitiu de intindere a muschilor. Noile cercetari au catalogat acest tip de exercitiul ca unul util in ceea ce priveste cresterea in inaltime.

 

Rolul stretchingului

Chiar daca intinderile de muschi nu au nicio influenta asupra oaselor sau articulatiilor, este recomandat sa le realizam intrucat ajuta la dezoltarea muschilor ce sustin oasele.Exercitiile de stretching nu trebuie sa te forteze prea mult.

Metode de realizare

Ele trebuie realizate lent, gradual, permitandu-i muschiului sa se intinda corect. Nu trebuie aplicat in cazul strechingului moto-ul: "Fara durere nu exista castig.". Acest lucru este valabil abia in etapele urmatoare intinderii muschilor, cand se trece la lucrarea efectiva a corpului.

Coloana vertebrala este una din partile corpului ce isi poate modifica dimensiunile daca este supusa unui program de exercitii atent executate.

Coloana vertebrala este formata din vertebre, intre care se afla discuri ce isi schimba dimensiunile prin umplerea sau goliea lor de lichid. Probabil nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca dimensiunea coloanei vertebrale se modifica pe percursul unei zile: dimineata coloana vertebrala este mai lunga intrucat discurile intervertebrale se imbiba pe lichid pe parcursul noptii. Seara, coloana vertebrala este mai scurta deoarece, pe parcursul zilei, datorita fortei gravitationale discurile intervertebrale se golesc de lichid.

Iata cateva intinderi pentru a mari coloana vertebrala:

Aplecarea

Tinand mainile pe solduri, apleaca-te in fata incercand sa iti folosesti mainile pentru a-ti atinge picioarele. In scoala generala, acest tip de exercitiu era un test foarte des intalnit de flexibilitate. Cu mainile atingand talpile, tine-le timp de 10 secunde in aceasta pozitie. Nu iti indoi genunchii. La inceputul exercitiului vei simti mai multa presiune asupra picioarelor, dar pe parcurs vei resimti di tensiunea asupra coloanei vertebrale.

Atingerea degetelor inversata

Stai picioare si uneste-ti mainile la spate. Apleaca-te in fata cu capul spre jos tinandu-ti in continuare mainile unite la spate.

Intinderea catre cer

Stai drept in picioare si ridica-ti mainile deasupra capului ca si cum te-ai pregati sa inoti si impinge-ti mainile spre tavan. Cand simti ca nu mai poti intinde bratele mai mult, tine-le asa timp de 10 secunde. Acest exercitiu este foarte eficient pentru intinderea bratelor si poate fi efectuat chiar si dupa terminarea exercitiilor mai solicitante intrucat iti ofera o stare de bine si de control absolut asupra intregului corp.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Ce exercitii sustin cresterea in inaltime?

Inaltimea prea mica poate afecta increderea in sine a oricarei persoane. Din acest motiv se incearca prin intermediul mai multor studii sa se gaseasca modalitati noi prin care se poate creste in inaltime intr-un mod cat mai natural, dar si sa se identifice care sunt cauzele care pot conduce la ...

 
Cu ce sporturi cresc in inaltime?

Vrei sa cresti cu cativa centimetri in inaltime pentru ca simti ca esti prea mic pentru varsta ta sau poate pentru ca iti doresti sa desfasori anumite activitati pe care nu le poti face fara a avea inaltimea adecvata? Nu va fi o munca simpla, insa daca vei avea dedicatie si perseverezi in atingerea ...

 
Coloana vertebrala si picioare influenteaza ...

Cresterea in inaltime este privita ca un proces natural, care vine de la sine si care nu poate fi modificata decat la varste fragede, cand corpul pare a fi usor modelabil.   Totusi, cresterea in inaltime nu este un proces ce tine doar de varsta copilariei si a pubertatii. Chiar si dupa ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!