Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Dezvoltarea biologica si transformarile fizice din adolescenta

Adolescenta reprezinta de fapt perioada de maturizare. Din pacate este si perioada in care adolescentul este cel mai deprimat si nefericit cu felul in care arata, in principal din cauza multiplelor transformari evidente prin care trece. Este perioada in care ori ne uitam prea mult, ori ne ferim de oglizi si ne imaginam ce modificari ne-am face la corp.

Dezvoltarea creierului in adolescenta

Cercetarile efectuate de specialisti au scos in evidenta faptul ca intre varsta de 14 – 20 de ani, creierul atinge greutatea maxima si se apropie de finalizare procesul de osificare a diferitelor parti ale craniului.

La nivelul intregului corp, procesul de osificare al scheletului se realizeaza in timp (fapt ce il face pe adolescent vulnerabil la fracture), procesul incheindu-se intre 20 si 25 de ani. La mijlocul perioadei are loc o stabilizare relativa a cresterii in inaltime si greutate la adolescenti. Adolescentii cresc in aceasta perioada in medie 20-30 cm, iar in greutate circa 4-5 kg anual. Inaltimea definitivata are loc in general in jurul varstei de 16 ani la fete si 17 ani la baieti, dar cresteri in inaltime mai pot avea loc si ulterior.

In aceeasi perioada, se dezvolta volumul muschilor si creste forta musculara. Acum este chiar indicat ca un adolescent sa incearca antrenamente cu greutati, numai ca folosind tehnica de executie corecta. In aceasta perioada, cresterea musculara va sustine si dezvoltarea coordonarii si preciziei miscarilor fine.

Cati cm creste un adolescent?

Desi fiecare adolescent are un ritm propriu de crestere si evolutie, se pot stabili totusi niste standarde relative pentru dezvoltarea in inaltime si greutate dupa cum urmeaza:

Cati cm creste o fata in adolescenta?

 • 14 ani: 150 - 170
 • 16 ani: 152 - 173
 • 18 ani: 152 - 174

Cati cm creste un baiat in adolecenta?

 • 14 ani: 150 - 176
 • 16 ani: 160 - 185
 • 18 ani: 165 - 188

Cresterea in greutate in adolescenta - fete

 • 14 ani: 38 - 72
 • 16 ani: 42 - 78
 • 18 ani: 45 - 81

Cresterea in greutate in adolescenta - baieti

 • 14 ani: 38 - 72
 • 16 ani: 47 - 84
 • 18 ani: 52 - 92

In aceasta perioada inima si capacitatea plamanilor se dubleaza. In aceeasi perioada, a dezvoltarii biologice, are loc si o maturizare treptata a aparatului circulator care asigura astfel o functionare normala a inimii. Ca urmare a cresterii suprafetei plamanilor creste proportional volumul de aer introdus in organism printr-o inspiratie mai puternica. Respiratia abdominala specifica perioadei copilariei fiind inlocuita de cea toracica.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Cum sa stii ce inaltime va avea copilul tau?

Desi nu aveti cum sa determinati exact ce inaltime va avea copilul dvs. conform anumitor teorii stiintifice, exista cateva formule de calcul in baza unor indicii care te ajuta sa afli cu aproximatie cam pe unde se va situa cu inaltimea. Formula clasica de calcul a inaltimii copilului: se aduna ...

 
Factori esentiali care influenteaza cresterea in ...

Cresterea in inaltime pe cai naturale reprezinta preocuparea multor persoane care nu se considera suficient de inalte. Acest lucru este absolut natural avand in vedere ca poate fi o sursa de complexe si suparari de care nimeni nu are nevoie. Ce determina cresterea in inaltime naturala? Dupa cum ...

 
Cum determini inaltimea copilului?

Desi inaltimea nu ar trebui sa fie o problema cu care sa ne confruntam de-a lungul vietii, observ din ce in ce mai multe persoane interesate de acest aspect. In special barbatii pot dezvolta un anumit complex al inaltimii prea scazute. Din acest motiv, multi parinti cauta tot felul de formule pentru ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!