Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Inaltimea nu e batuta in cuie

Inaltimea este un aspect foarte important in ceea ce priveste aspectul fiecaruia intre noi. De cele mai multe ori, persoanele inalte sunt cele mai castigate cand vine vorba de aparente. Acest lucru a determinat cresterea interesului fata de castigarea catorva centimetri in plus. Cresterea in inaltime a devenit subiectul de studiu al multor cercetatori pe masura ce oamenii intrebau tot mai des daca exista posibilitati de a-si mari inaltimea.

 

Inaltimea nu e influentata 100% de genetica

Conform credintei populare, inaltimea este dependenta de genetica, adica ea, asemeni alor trasaturi (greutate, culoarea ochilor, a parului) sau elemente (rezistenta la boli, comportamentul), este mostenita de catre copil de la parinti. Insa aceasta ipoteza nu este decat partial adevarata. Genetica joaca rolul principal dar nu singurul rol!

Cine mai contribuie la cresterea in inaltime?

Aceasta a fost intrebarea la care au asteptat raspunsuns majoritatea persoanelor reticente in ceea ce priveste cresterea in inaltime. Conform cercetarilor, inaltimea este influentata de o serie de factori precum: nutritia, somnul, stresul, exercitiile. Majoritatea parintilor nu sunt constienti de acest lucru in procesul cresterii copiilor de aceea ajung sa isi puna intrebari in legatura cu inaltimea copilului lor in momentul in care acesta pare a stagna sau ramane in urma fata de alti copii de varsta lui.

Nu spune niciodata "E prea tarziu!"

Tot pe baza unor observatii lipsite de cercetare atenta a fost indusa ideea ca nu mai putem creste decat pana la 18, maxim 20 de ani. Fals! Fiecare organism are modul propriu de a de dezvolta asa ca nu se poate elabora o regula conform careia sa poti include cresterea in inaltime intre niste limite predefinite. Au existat nenumarate exemple in care oameni trecuti de varsta de 20 de ani au sesizat cresteri de cativa centimetri.

Nu te da batut de propria inaltime!

Ar fi o pierdere sa asculti de ideile preconcepute si lipsite de temei a celorlalti. Daca inca nu ai ajuns la varsta de 30 de ani, inca mai poti schimba la inaltimea ta. Ia masuri in vederea cresterii in inaltime! Exista o serie de metode special concepute in acest sens care te pot ajuta sa mai adaugi in plus cativa centimetri la inaltime.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Lucruri pe care nu le stiai despre cresterea in ...

Inaltimea a devenit in epoca in care traim un element de distinctie intre indivizi, un subiect de preconceptii si motiv de clasificare. Din aceasta cauza tot mai multi oameni sunt preocupati de cresterea in inaltime. Ei cauta sa se incadreze in limita normala a inaltimii astfel incat sa nu atraga ...

 
Cum sa stii ce inaltime va avea copilul tau?

Desi nu aveti cum sa determinati exact ce inaltime va avea copilul dvs. conform anumitor teorii stiintifice, exista cateva formule de calcul in baza unor indicii care te ajuta sa afli cu aproximatie cam pe unde se va situa cu inaltimea. Formula clasica de calcul a inaltimii copilului: se aduna ...

 
Mai multe ore de somn sustin cresterea naturala in ...

Studiile cele mai recente au ajuns la concluzia ca un copil care doarme mai mult are sanse sa creasca mai mult. Se pare ca somnul joaca un rol esential in dezvoltarea lor si ca odihna este un factor care conteaza foarte mult atunci cand vorbim despre cresterea in inaltime pe cai naturale. Studiul ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!