Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Lucruri pe care nu le stiai despre cresterea in inaltime

Inaltimea a devenit in epoca in care traim un element de distinctie intre indivizi, un subiect de preconceptii si motiv de clasificare. Din aceasta cauza tot mai multi oameni sunt preocupati de cresterea in inaltime. Ei cauta sa se incadreze in limita normala a inaltimii astfel incat sa nu atraga atentia in mod negativ asupra lor.


Exista o serie de lucruri despre inaltime care ne scapa, de la etape si pana la factorii influentatori ai inaltimii. Iata mai jos cateva dintre aceste curiozitati.

 

  1. Perioada cand inaltimea are cea mai mare crestere este in primul an din viata. Cercetarile au relevat faptul ca in primele 12 luni din viata rata de crestere este extrem de mare. Din momentul nasterii si pana la varsta de 1 an un copil creste in medie cu 25 de centimetri. Rata de crestere mai scade pana in adolescenta, pentru multe din fete stagnand la varsta de2-3 ani dupa prin menstruatie.La baieti situatia sta diferit; acestia pot creste pana dupa varsta de 20 de ani. Aceste cercetari ne duc cu gandul si la activitatea fizica desfasurata de fiecare categorie de sex. Barbatii sunt mai activi din punct de vedere fizic decat femeile, ceea ce poate fi un element important in crestere.
  2. Asa cum exista o crestere in inaltime, trebuie sa fim constienti ca are loc si o scadere in inaltime. Aceasta incepe sa fie vizibila undeva in jurul varstei de 40 de ani. Deci, odata cu anii, se poate spune ca ne scurtam. Scaderea in inaltime este apreciata a avea loc cam la 10 ani cu cate un centimetru. Acest lucru se intampla deoarece discurile coloanei vertebrale incep sa se taseze, fapt ce poate duce pana la osteoporoza. Inaltimea poate fi insa mentinuta prin activitate fizica si o postura corecta.
  3. Inaltimea variaza chiar si pe parcursul unei zile.La inceputul zilei esti mai inalt decat la finalul ei. Acest lucru este posibil deoarece coloana vertebrala se taseaza, datorita gravitatiei pe parcursul unei zile. Noaptea, cand presiunea este aplicata la fel pe tot corpul, coloana vertebrala se relaxeaza iar discurile intervertebrale isi maresc din nou dimensiunile.
  4. Inaltimea pe care o ai nu depinde de genetica 100%. La cresterea in inaltime mai participa si alti factori precum alimentatia, somnul, exercitiile fizice. Genetica poate juca un rol in proportie de 60-80% in inaltime.
  5. Atat persoanele inalte, cat si cele scunde sunt predispuse la anumite boli. Conform unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Oxford, femeile mai inalte prezinta un risc mai mare de cancer, in timp ce femeile scunde sunt mai predispuse bolilor de inima.
  6. Inaltimea poate fi influentata negativ de fumat. Conform unui studiu, persoanele intre varstele 12 si 17 ani care fumeaza sunt cu 2,5 centrimetri mai scunde.


Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Mai multe ore de somn sustin cresterea naturala in ...

Studiile cele mai recente au ajuns la concluzia ca un copil care doarme mai mult are sanse sa creasca mai mult. Se pare ca somnul joaca un rol esential in dezvoltarea lor si ca odihna este un factor care conteaza foarte mult atunci cand vorbim despre cresterea in inaltime pe cai naturale. Studiul ...

 
Inaltimea nu e batuta in cuie

Inaltimea este un aspect foarte important in ceea ce priveste aspectul fiecaruia intre noi. De cele mai multe ori, persoanele inalte sunt cele mai castigate cand vine vorba de aparente. Acest lucru a determinat cresterea interesului fata de castigarea catorva centimetri in plus. Cresterea in ...

 
Lungirea picioarelor prin exercitii

Picioarele lungi sunt pentru femei un element de frumusete iar pentru barbati o parte dintr-un intreg ce trebuie sa exprime siguranta, autoritate si incredere. Deci, in ambele cazuri, picioarele cat mai lungi reprezinta un avantaj ce nu poate fi contestat. Lungirea picioarelor implica si o crestere ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!