Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Masajul stimuleaza cresterea in inaltime

Cresterea in inaltime este privita, de cele mai multe ori, ca o actiune cu limite clare, predeterminate, cu un inceput si un sfarsit aflat intre doua varste deja stabilite. Majoritatea afirmatiilor de acest gen sunt lipsite, totusi, de baza teoretica, de cercetare si analiza. De altfel ele au fost recent contrazise de studiile unor cercetatori ce releva posibilitatea cresterii in inaltime pana la varsta de 25 de ani si chiar mai tarziu.

 

Exista o serie de cai prin care se poate stimula cresterea in inaltime, toate presupunand o atentie sporita asupra propriului organism si a stilului de viata.

Masajul, pe langa faptul ca este o modalitate excelenta de a te destinde, de a-ti relaxa intreg corpul sub actiunea unor maini ferme, este si o cale subtila si placuta de a creste cativa centimetri in inaltime.

Masajul determina cresterea in inaltime prin imbunatatirea starii emotionale

Una din greselile pe care le facem atunci cand ne gandim la cresterea in inaltime este sa ne raportam la oase si muschi. Insa corpul nostru nu trebuie privit pe bucati, ci trebuie sa ne ocupam de el ca un intreg. La fel de important ca sportul est si ceea ce mancam, ceea ce traim, starea noastra emotionala etc.

Avantajul de care dispui atunci cand te supui masajului este ca iti imbunatatesti starea emotionala, te relaxezi, te eliberezi de stresul cotidian. Asadar, nici masajul nu trebuie scos din ecuatia cresterii in inaltime. El este o metoda subtila, indirecta de a creste in inaltime, dar exista si poate face minuni asupra corpului tau.

Masajul determina cresterea in inaltime prin producerea de hormoni de crestere

La prima vedere s-ar parea ca masajul nu are nicio legatura cu cresterea in inaltime, intrucat nu este legata de oase sau de coloana vertebrala. El nu are nicio influenta asupra acestora, ci asupra sanatatii muschilor. Totusi, masajul poate stimula degajarea unui hormon specific care se ocupa cu cresterea in inaltime.

Cum cresti in inaltime prin masaj?

Masand anumite puncte ale corpului poti creste in inaltime intrucat in momentul masarii este stimulata producerea de hormoni ai cresterii. Exista un nerv specific ce este conectat cu granda pituitara si care, atunci cand este stimulat prin intermediul masajului, glanda pituitara semnale catre glanda tiroida pentru a produce hormoni de crestere. Corpul are nevoie de acesti hormoni pentru a se dezvolta cum se cuvine, insa majoritatea oamenilor ignora importanta producerii lor.

Unde sunt aceste puncte ce determina cresterea in inaltime?

Doar doua din totalul de puncte importante de pe aria corpului noastru sunt importante in ceea ce priveste cresterea in inaltime. Primul din puncte se afla in buricul degetului mare, adica partea cu care poti lasa amprente, iar cel de-al doilea este ceva mai extins, fiind reprezentat de toata suprafata gatului. Masand aceste zone iti vei determina organismul sa activeze glanda pituitara si cea tiroida astfel incat hormonii produsi sa te ajute sa cresti in inaltime.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Lungirea picioarelor prin exercitii

Picioarele lungi sunt pentru femei un element de frumusete iar pentru barbati o parte dintr-un intreg ce trebuie sa exprime siguranta, autoritate si incredere. Deci, in ambele cazuri, picioarele cat mai lungi reprezinta un avantaj ce nu poate fi contestat. Lungirea picioarelor implica si o crestere ...

 
Lucruri pe care nu le stiai despre cresterea in ...

Inaltimea a devenit in epoca in care traim un element de distinctie intre indivizi, un subiect de preconceptii si motiv de clasificare. Din aceasta cauza tot mai multi oameni sunt preocupati de cresterea in inaltime. Ei cauta sa se incadreze in limita normala a inaltimii astfel incat sa nu atraga ...

 
Yoga si rasul favorizeaza cresterea in inaltime

Yoga este considerata de unii o arta, de altii o disciplina conform careia trebuie sa ne traim viata. Oricum am vedea-o, yoga este o practica ce duce la imbunatatirea flexibilitatii organismului, cu un rol bine evidentiat in reducerea stresului si ameliorarea starii de sanatate.   Yoga vs ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!