Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Dezavantajele operatiei de alungire a picioarelor

Operatia de alungire a picioarelor incepe sa reprezinte, pentru tot mai multi, o solutie de schimbare a infatisarii. Cresterea in inaltime este tot mai des vazuta ca o necesitate, de aici si apelul la aceste metode medicale de modificare a corpului.

Totusi exista o serie de dezavantaje pe care aceasta operatie le implica si o serie de riscuri la care care pacienii pot fi supusi.

Riscul de infectie

Riscul de a suferi o infectie severa dupa interventia chirurgicala atinge procentajul de 4%. Acest procentaj este mai mic decat acela sesizat in cazul extragerii taruselor, adica intre 25-50 %. Acest lucru se intampla datorita incapacitatii organismului de a se adapta la noile aparate, pe care le resinge.

Costuri materiale

Marea problema a acestei interventii o reprezinta costurile pe care potentialul pacient trebuie sa le achite pentru a putea beneficia de aceasta operatie. Pe langa operatia propriu-zisa, costurile vor fi plusate de medicamentatia necesara si posibilele riscuri, infectii ce pot aparea.

Timpul implicat

Pentru a beneficia de cresterea din urma operatiei, pacientul trebuie sa aiba multa rabdare. Pe langa perioada de spitalizare el trebuie sa mai adauge timpul petrecul cu dispozitivul de fixare atasat la nivelul piciorului, plus perioada de ghips. In momentul deciziei de alungire a piciorului, pacientul trebuie sa fie constient ca nu va mai putea folosi timpul asa cum o facea in mod normal, ceea ce reprezinta clar un minus.

Durerea

Dupa interventia chirurgicala pacientul este supus unui disconfort cauzat de durerea la nivelul picioarelor. Aceasta poate deriva in alte probleme cum ar fi: insomniile acute si starea de nervozitate/ moleseala a pacientului. Durerea, de cele mai multe, ori se transpune in stari psihice, ajungand pana la regret asupra interventiei chirurgicale.

Riscul unei a doua interventii chirurgicale

Daca organismul pacientului nu a receptat cum trebuie schimbarea sau daca unele opertatiuni efectuate initial nu au fost tocmai bune, exista riscul ca pacientul sa mai fie supus inca o data unei interventii chirurgicle. Pe langa efortul organismului de a se reface inca odata, aceasta operatie presupune investitii financiare si temporale aditionale.

Iata, deci, cate riscuri si dezavantaje impune operatia de alungire a picioarelor. Toate acestea pot fi evitate printr-un program simplu ce consta in combinarea exercitiilor fizice cu alimentatie si somn. Efectele programului natural sunt intotdeauna pozitive si nu exista riscuri de niciun fel. Asa ca inainte de a te avanta sa te asezi pe masa de operatie, incearca si varianta naturala de crestere in inaltime!Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Lungirea picioarelor prin exercitii

Picioarele lungi sunt pentru femei un element de frumusete iar pentru barbati o parte dintr-un intreg ce trebuie sa exprime siguranta, autoritate si incredere. Deci, in ambele cazuri, picioarele cat mai lungi reprezinta un avantaj ce nu poate fi contestat. Lungirea picioarelor implica si o crestere ...

 
Lucruri pe care nu le stiai despre cresterea in ...

Inaltimea a devenit in epoca in care traim un element de distinctie intre indivizi, un subiect de preconceptii si motiv de clasificare. Din aceasta cauza tot mai multi oameni sunt preocupati de cresterea in inaltime. Ei cauta sa se incadreze in limita normala a inaltimii astfel incat sa nu atraga ...

 
Factori care determina scaderea in inaltime

Ai trecut de varsta de 40 de ani si ai sesizat ca nu mai vezi atat de bine in oglinda retrovizoare? Ti-ai dat seama ca trebuie sa o reglezi chiar daca nu a mai urcat nimeni in masina care sa o fi deranjat de la locul?   Ei bine, acesta este un semnal ca incepi sa intri la apa! Odata cu ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!