Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Factori care determina scaderea in inaltime

Ai trecut de varsta de 40 de ani si ai sesizat ca nu mai vezi atat de bine in oglinda retrovizoare? Ti-ai dat seama ca trebuie sa o reglezi chiar daca nu a mai urcat nimeni in masina care sa o fi deranjat de la locul?

 

Ei bine, acesta este un semnal ca incepi sa intri la apa! Odata cu trecerea timpului inaltimea incepe sa scada. Cercetarile afirma ca scaderea in inaltime se face cu 1 centimetru la 10 ani, dar uneori aceasta diferenta poate fi mai vizibila.

Daca dupa ce te-ai masurat ai observat ca ai pierdut cativa centimetri in inaltime, este cazul sa te preocupi asupra sanatatii corpului tau. Care pot fi cauzele acestei descresteri in inaltime?

Postura proasta duce la scaderea in inaltime

Modul in care stai atat in picioare cat si jos iti poate influenta inaltimea. Pozitiile cele mai des inalnite care afecteaza inaltimea si duc la scaderea ei sunt fie cu bazinul in fata, fie cu umerii in fata. Pozitia bu bazinul in fata este daunatoare si abdomenului, care este mai predispus sa adune grasimi iar stomacul tinde sa se mareasca. Pozitia cu umerii in fata poate duce la dureri ingrozitoate de spate, dar da si impresia de lipsa de incredere, nesiguranta, modestie dusa la extrem.

Osteoporoza provoaca scadere in inaltime

Osteoporoza este o boala ce se manifesta la nivelul oaselor. Datorita faptului ca alimentatia este nu foarte buna, exercitiile fizice sunt foarte rare sau lipsesc deloc iar postura este proasta, oasele incep sa fie afectate. Calciul si mineralele nu mai ajung la oase asa cum trebuie in mod obisnuit asa ca ele incep sa se fractureze mai usor.

Osteoporoza poate fi tratata

Daca vertebrele se prabusesc inegal atunci este nevoie de interventie chirurgicala.

In cazul osteoporozei, corpul nu este lipsit numai de calciu ci si de vitamine si minerale. Iata cateva dintre vitaminele si mineralele de care ai nevoie:

  • Magneziu
  • Vitamina D
  • Vitamina C
  • Siliciu
  • Mangan

Doctorii nu iti vor spune asta, dar pe langa o alimentatie atenta trebuie sa mai iei si suplimente. Uneori cantitatea de hrana la care ai acces nu iti poate oferi toata vitaminele si mineralele de care ai nevoie, de aceea ai nevoie de aceste suplimente pentru a te reface complet.

Strontiu - esential in vindecarea osteoporozei

Un alt element despre care medicii nu vorbesc este necesitatea strontiului – un mineral foarte necesar in procesul de crestere a oaselor. Nu este vorba de acel strontiu radioactiv, este un alt tip de strontiu. Exista peste 500 de cercetari facute asupra efectului binefacator pe care strontiul il are asupra osteoporozei. Strontiu impiedica celulele care cauzeaza osul sa se fractureze.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Lucruri pe care nu le stiai despre cresterea in ...

Inaltimea a devenit in epoca in care traim un element de distinctie intre indivizi, un subiect de preconceptii si motiv de clasificare. Din aceasta cauza tot mai multi oameni sunt preocupati de cresterea in inaltime. Ei cauta sa se incadreze in limita normala a inaltimii astfel incat sa nu atraga ...

 
Operatie pentru cresterea in inaltime

Inaltimea a devenit un subiect din ce in ce mai important in viata oamenilor intrucat acestia resimt efectele pe care aceasta le genereaza. O inaltime peste medie este intotdeauna un atu, o lupta pe jumatate castigata.   Despre operatia de lungire a picioarelor Natura nu a fost la fel de ...

 
Dezavantajele operatiei de alungire a picioarelor

Operatia de alungire a picioarelor incepe sa reprezinte, pentru tot mai multi, o solutie de schimbare a infatisarii. Cresterea in inaltime este tot mai des vazuta ca o necesitate, de aici si apelul la aceste metode medicale de modificare a corpului. Totusi exista o serie de dezavantaje pe care ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!