Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Operatie pentru cresterea in inaltime

Inaltimea a devenit un subiect din ce in ce mai important in viata oamenilor intrucat acestia resimt efectele pe care aceasta le genereaza. O inaltime peste medie este intotdeauna un atu, o lupta pe jumatate castigata.

 

Despre operatia de lungire a picioarelor

Natura nu a fost la fel de darnica cu toti. Oamenii au stiut, insa, cum sa se foloseasca de instrumente pentru a-si modifica inaltimea. Nu mai este demult o noutate existenta operatiei de alungire a picioarelor. Toti mai multi oameni apeleaza la aceasta metoda pentru a evita unele inconveniente ale vietii ori, pur si simplu, pentru propria lor satisfactie.

Potentialii candidati pentru operatie

Cei care pot beneficia de aceasta operatie sun adultii sau copiii ce au picioarele de lungimi diferite, defecte din nastere la nivelul oaselor, deformari ale oaselor sau alte afectiuni. De asemenea, pot beneficia de aceasta operatie cei care au suferit accidente pe parcursul vietii. Si, in cele din urma, cele mai putin urgente situatii: persoanele cu statura mica.

Proceduri ale opertaiei de alungire a picioarelor

Prima etapa:

Modul de alungire a piciorul difera in functie de cei care realizeaza operatia, dar si de pacient. In general, procedura folosita se numeste osteotomie. Osul ce urmeaza a fi alungit este taiat si este introdus un dispozitiv de fixare ce este fixat in jurul piciorului printr-un fel de taruse. Acest stadiu necesita spitalizarea pentru 1-2 zile.

A doua etapa:

Consta intr-o perioada de 10 zile acasa, timp in care pacientului i se modifica nivelul aparatului de fixare zilnic. Acesta departeaza oasele de ele cu cate 1 mm in fiecare zi. Osul va creste in spatiul gol, nou-format.

A treia etapa:

Pacientul trebuie sa dispuna si de terapie fizica pe timpul acestui proces entru a-i permite acestuia sa isi mentina mobilitatea picioarelor si pentru a ramane puternic.

Etapa finala:

Cand osul a crescut suficient in lungime si cand devine destul de puternic pentru a sustine corpul, aparatul de fixare este scos. Bineinteles ca piciorul va fi pus in ghips pentru a se evita orice accident. Ghipsul va fi tinut timp de 1 luna.

Osteotomia nu este o tehnica usoara; ea poate duce la complicatii si implica dureri destul de mari. Totusi, multe persoane trec peste aceste etape/riscuri doar pentru a-si rezolva problema legata de cresterea in inaltime.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Factori care determina scaderea in inaltime

Ai trecut de varsta de 40 de ani si ai sesizat ca nu mai vezi atat de bine in oglinda retrovizoare? Ti-ai dat seama ca trebuie sa o reglezi chiar daca nu a mai urcat nimeni in masina care sa o fi deranjat de la locul?   Ei bine, acesta este un semnal ca incepi sa intri la apa! Odata cu ...

 
Dezavantajele operatiei de alungire a picioarelor

Operatia de alungire a picioarelor incepe sa reprezinte, pentru tot mai multi, o solutie de schimbare a infatisarii. Cresterea in inaltime este tot mai des vazuta ca o necesitate, de aici si apelul la aceste metode medicale de modificare a corpului. Totusi exista o serie de dezavantaje pe care ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!