Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Hormonul de crestere si cresterea in inaltime - avantaje si dezavantaje

Hormonul de crestere este un element nelipsit din organism in perioada dezvoltarii acestuia. El reprezinta un factor definitoriu al castigarii catorva centimetri in plus, de aceea este necesar ca atentia asupra acestui subiect sa fie sporita.

 

Cantitati reduse de hormon de crestere

Exista oameni care, din varii motive (tumorale, infiltrative, traumatice, ischemice, infectioase), nu sunt capabili sa produca nivelul necesar de hormon de crestere. Acesta este insa vital pentru organism deoarece sustine muschii, ligamentele, repara articulatiie si ajuta la devoltarea trupului pana la maturizarea acestuia. Cantitatile neadecvate de hormon de crestere aduc asadar complicatii signifiante la nivelul organismului.

Injectarea cu hormon de crestere

Pentru a-si mari cantitatea de hormon de crestere din organism, majoritatea indivizilor apeleaza la injectarea unor chimicale ce subtituie hormonul de crestere. Aceste substante chimice sunt capabile sa joace in organism rolul hormonului de crestere.

Printre primele efecte ale injectarii se pot observa cresterea in inaltime cu cativa centimetri si cresterea in greutate. Aceasta crestere in greutate isi are izvorul in marirea oaselor care vor castiga mai multa putere. De asemenea, se vor mari si muschii care vor trebui sa sustina acum noua greutate a sistemului osos. Multi oameni apeleaza la acest tip de producere a hormonului de crestere, fiind profund marcati de inaltimea nemultumitoare pe care o detin.

Totusi, exista si unele dezavantaje ale acestei proceduri. Hormonul de crestere duce la acumularea greutatii. Aceasa duce, la randul ei, la anumite afectiuni de sanatate.

  • Sunt mai predispusi la cancer endometrial si cancer la san deoarece celulele grase produc estrogen, aflat in legatura cu tumorile (cf. Univrsitatii din Texas).
  • Sunt mai afectati psihic. Din cauza greutatii au increderea in sine scazuta, fapt ce le aduce multiple neplaceri in raport cu societate, in relatiile interumane.
  • Hormonul cresterii poate cauza o acumulare de fluid interstitial in anumite zone, cauzand umflaturi sau dureri.
  • Uneori articulatiile si muschii cresc mai repede decat celelalte parti ale corpului, determinand dureri, neplaceri.
  • Cresterea foarte mare a oaselor determina complicatii scheletice severe (artroze, cifoza sau gheb).De asemenea, se poate constata marirea altor parti ale trupului, cum ar fi organele interne: glanda tiroida, cordul (care genereaza insuficienta cardiaca).


Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Yoga si rasul favorizeaza cresterea in inaltime

Yoga este considerata de unii o arta, de altii o disciplina conform careia trebuie sa ne traim viata. Oricum am vedea-o, yoga este o practica ce duce la imbunatatirea flexibilitatii organismului, cu un rol bine evidentiat in reducerea stresului si ameliorarea starii de sanatate.   Yoga vs ...

 
Suplimente ce contribuie la cresterea in inaltime

Avand in vedere progresele pe care le face medicina de la an la an, era imposibil sa nu se gaseasca niste tratamente special concepute pe aceasta problema a cresterii in inaltime, intalnita in special la barbati, dar si la femei (intr-un numar mai restans).   Problema inaltimii Obisnuiti cu ...

 
Hormonul de crestere - principalul factor in ...

Hormonul de crestere este elementul principal la care trebuie sa ne raportam atunci cand dorim sa crestem in inaltime. Acest hormon este eliberat in corp in cantitati diferite in functie de niste factori pe care noi putem sa ii modificam.   Despre hormonul de crestere Este esential in ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!