Metode de crestere in inaltime 100% naturale si sigure

informatii inaltime alimentatie pentru crestere tehnici medicale de crestere exercitii de crestere pastile si hormoni de crestere inaltimea vedetelor comanda manualul!

Suplimente ce contribuie la cresterea in inaltime

Avand in vedere progresele pe care le face medicina de la an la an, era imposibil sa nu se gaseasca niste tratamente special concepute pe aceasta problema a cresterii in inaltime, intalnita in special la barbati, dar si la femei (intr-un numar mai restans).

 

Problema inaltimii

Obisnuiti cu mentalitatea bunicilor care erau de parere ca procesul cresterii in inaltime ia sfarsit la varste de 16-18 ani, majoritatea oamenilor nu mai depune niciun efort pentru a castiga cativa centimetri dupa aceasta varsta. Studiile unor cercetatori de seama au demonstrat contrariul acestei teorii populare. Cresterea in inaltime este posibila la varste mai inaintate atat timp cat ea este ajuata; prin alimentatie, sport, stil de viata se pot face progrese vizibile cu privire la cresterea in inaltime.

Suplimentele si hormonul de crestere in inaltime

Cele mai populare produse pentru cesterea in inaltime sunt cele care contin aminoacizi. Se pare ca acestia induc o canatitate mai mare a secretiei de hormon al cresterii. Hormonul de crestere este un produs al glandei pituitare ce se afla in cutia craniana. Ea are rolul de a sintetiza proteinele si de a forma tesuturile conective. Hormonul cresterii absoarbe aminoacizii (aflati in intestinul subtire) in sange. De aici el ajunge in tesutul muscular si contribuie la dezoltarea unei musculaturi puternice si sanatoase.

Suplimente pentru cresterea in inaltime

Glutamina este un precursor al si al acidului glutamic ce reduce oboseala. Ea joaca un rol important si in sanatatea cerebrala, in special a memoriei. Corpul se foloseste de glutamina pentru constructia de proteine. Atunci cand corpul nostru este stresat din cauza antrenamentului sau din cauza bolii, consumul de glutamina din organism creste asa ca trebuie completata cantitatea pierduta. Exista mai multe produse cu glutamina: pudra, capsule de 500 mg, tablete de 1500 mg.

 

Arginina este un aminoacid neesential ce contribuie la buna functionare a metabolismului. Este o sursa extraordinata de oxid de azot. De asemenea, arginina ajuta la pompaea musculara si la o vascularizare mai buna in timpul antrenamentului si nu numai. Arginina reduce tensiunea artreriala si duce la multiplicarea celulelor musculare. Nu in cele din urma, ea determina degajarea mai mare de hormon de crestere in organism.

 

Lizina este un aminoacid esential ce poate fi gasit in inalimente precum: carnea de pui, parmezanul, nautul, carnea de vita. Ea are un rol multiplu in sanatate: previne afetele si leziunile herpetice, miscoreaza starea de anxietate, mareste flexibilitatea vaselor de sange, previne diabetul. Cele mai importante roluri ale lizinei sunt insa asimilarea calciului - vital pentru cresterea in inaltime intrucat contribuie la dezoltarea si intarirea oaselor - si cresterea masei musculare - la fel de importanta pentru crestere precum masa oasoasa. Doza zilnica recomandata de lizina este 1000-2000 mg pe zi.


GABA este un aminoacid neesential ce este localizat in creier si in ochi. El reglementeaza activitatea creierului, fiind cunoscut pentru efectul de calmare a creierului. Este un supliment alimentar ce amelioreaza tensiunea nervoasa. Doza zilnica recomandata este de 1 capsula vegetala. Pentru cele mai bune efecte acesta trebuie luat impreuna cu proteine.Apeleaza la metodele naturale pentru cresterea in inaltime!

Singurele metode naturale de crestere in inaltime cu succes garantat, testate in ultimii ani in S.U.A. si U.E. sunt bazate pe o colectie de exercitii si tehnici corporale sintetizate din cercetarea medicala, procedee de kinetoterapie, stretching si masaj terapeutic care, alaturi de un plan alimentar adecvat, dau rezultate garantate si ireversibile, obtinandu-se o crestere in inaltime de 3-5 pana la 10 centimetri peste datele genetice ale subiectului, in 2-3 pana la 6 luni. Toate informatiile se gasesc in Manualul complet pentru cresterea inaltimii


Comanda acum!

Manualul complet pentru crestere in inaltime
prin metode 100% naturale si sigure
!Nu ai nimic de pierdut, doar centimetri de castigat!

comanda manualul!Articole asemanatoare despre crestere:


 
Yoga si rasul favorizeaza cresterea in inaltime

Yoga este considerata de unii o arta, de altii o disciplina conform careia trebuie sa ne traim viata. Oricum am vedea-o, yoga este o practica ce duce la imbunatatirea flexibilitatii organismului, cu un rol bine evidentiat in reducerea stresului si ameliorarea starii de sanatate.   Yoga vs ...

 
Hormonul de crestere - principalul factor in ...

Hormonul de crestere este elementul principal la care trebuie sa ne raportam atunci cand dorim sa crestem in inaltime. Acest hormon este eliberat in corp in cantitati diferite in functie de niste factori pe care noi putem sa ii modificam.   Despre hormonul de crestere Este esential in ...

 
Hormonul de crestere si cresterea in inaltime - ...

Hormonul de crestere este un element nelipsit din organism in perioada dezvoltarii acestuia. El reprezinta un factor definitoriu al castigarii catorva centimetri in plus, de aceea este necesar ca atentia asupra acestui subiect sa fie sporita.   Cantitati reduse de hormon de crestere Exista ...


Ai intrebari despre cresterea in inaltime?

sfatul medicului


Doctor Marian Vornicu

"Cresterea in inaltime este limitata de diversi factori anatomici si genetici, dar poate fi stimulata prin sport, exercitii specifice pentru cresterea in inaltime, masaj, pastrarea posturii corecte si alimentatie adecvata.Afla mai multe despre cresterea in inaltime!

Dr. Marian Vornicu

informatii crestere inaltime


site-uri partenere


fitbody.ro

Portal de fitness si alimentatie sanatoasa. Afla secretele obtinerii unui corp perfect!